Bij het grondig en diep reinigen van uw bekleding wilt u niet alleen de stof zelf schoonmaken, maar ook het vuil dat in het schuim getrokken is verwijderen. Vooral wanneer u last hebt van nare geurtjes en terugkerende vlekken is dit raadzaam om te doen. Het vuil en de nare geurtjes zitten namelijk zowel in het schuim als in de stof.

Wij komen aan huis of u kunt bij ons langskomen op locatie.

Voordelen van het reinigen en impregneren van uw auto:

  • Effectief langdurige bescherming tegen droog en nat vuil.
  • Uw auto blijft langer schoon.
  • Minder gevoelig voor beschadigingen, verkleuringen en aantasting.
  • Verlengt de levensduur van uw bekleding.

Hoe reinigen wij?

Wij reinigen uw auto door middel van de sproei-extractiemethode. Dat houdt in dat wij water met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel onder hogedruk inspuiten in de stof en het vervuilde water direct afzuigen met een vacuüm. Dit garandeert een grondige reiniging van uw auto en spoelen net zo lang door tot er geen vuil meer vanaf komt. Zichtbaar én onzichtbaar vuil wordt op deze manier verwijderd, wat deze methode onze absolute favoriet maakt. Na gebruik valt er geen bacterie meer te bespeuren en kunt u weer genieten van een smetteloos schone auto. Dit middel dringt tot diep in de vezel door, waarna vuil bij een volgende schoonmaakbeurt stukken makkelijker te reinigen is.

 

 

Wat is impregneren?

Impregneren is een preventieve behandeling voor materialen van stof. Door het aanbrengen van een vloeistof die diep in de vezels doordringt, wordt een beschermend laagje aangebracht op de vezels van uw auto bekleding. Met deze bescherming voorkomt u dat vuil zich kan hechten aan deze vezels. Het reinigen wordt na impregneren een stuk makkelijker. Het vuil blijft als het ware op de vezel liggen en kan dus makkelijk verwijderd worden.

ONZE DIENSTEN

Cleaning Lab is gespecialiseerd in diepte reinigen en impregneren van:

Wilt u iets reinigen?

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op.

Prijzen Contact