Uw trap heeft het zwaar te verduren. Kinderen die de trap op en af lopen of uw partner, met of zonder schoenen. De trap is een plek waar u meerdere malen per dag op loopt. Om ervoor te zorgen dat uw trap er na jaren nog goed uit ziet adviseren we u uw trap te reinigen.

Voordelen van het reinigen en impregneren van uw trap:

  • Effectief langdurige bescherming tegen droog en nat vuil.
  • Uw trap blijft langer schoon.
  • Minder gevoelig voor beschadigingen, verkleuringen en aantasting.
  • Verlengt de levensduur van uw trap.
  • Zorgt ervoor dat uw trap makkelijk te reinigen is.

Hoe reinigen wij?

Tijdens de reiniging zullen we al het aanwezige en vastzittende vuil en zand verwijderen en vlekken behandelen. Wij reinigen uw trap door middel van de sproei-extractiemethode. Dat houdt in dat wij water met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel onder hogedruk inspuiten in de stof en het vervuilde water direct afzuigen met een vacuüm. Dit garandeert een grondige reiniging van uw trap. Wij spoelen net zo lang door tot er geen vuil meer uit het matras komt. Zichtbaar én onzichtbaar vuil wordt op deze manier verwijderd, wat deze methode onze absolute favoriet maakt. Na gebruik valt er geen bacterie meer te bespeuren en kunt u weer genieten van een smetteloos schone trap. Dit middel dringt tot diep in de vezel door, waarna vuil bij een volgende schoonmaakbeurt stukken makkelijker te reinigen is.

 

Wat is impregneren?

Impregneren is een preventieve behandeling voor materialen van stof. Door het aanbrengen van een vloeistof die diep in de vezels doordringt, wordt een beschermend laagje aangebracht op de vezels van uw trap. Met deze bescherming voorkomt u dat vuil zich kan hechten aan deze vezels. Het reinigen wordt na impregneren een stuk makkelijker. Het vuil blijft als het ware op de vezel liggen en kan dus makkelijk verwijderd worden. Het impregneren is een investering in trapstof, dat daardoor langer mee zal gaan. 

ONZE DIENSTEN

Cleaning Lab is gespecialiseerd in diepte reinigen en impregneren van:

Wilt u iets reinigen?

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op.

Prijzen Contact