Zolang het er schoon uitziet is het goed, toch? Helaas is uw bed behalve een warm en knus nestje voor uzelf vaak ook een broeinest voor bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Daarnaast verlies u tijdens uw slaap dode huidcellen, zweet, vetten en speeksel, wat zich allemaal in uw beddengoed ophoopt.
 
Een nieuw matras moet vaak geventileerd worden, het liefst buiten of in een goed geventileerde ruimte en dat minstens 72 uur.  De achtergebleven chemische stoffen, zoals vluchtige organische stoffen (VOS) en biociden, zullen dan vervliegen.
 
Schakel Cleaning Lab in en u kunt dezelfde avond nog genieten van een heerlijk nieuw matras!

Voordelen van het reinigen en impregneren van uw matras:

  • Geen ophoping van bacterien, schimmels, zweet, dode huidcellen, huidstofmijt etc.
  • Vuilafstotend, vlekwerend & waterafstotend oppervlak.
  • Uw matras blijft langer schoon.
  • Verlengt de levensduur van uw matras.

Hoe reinigen wij?

Wij reinigen uw matras door middel van de sproei-extractiemethode. Dat houdt in dat wij water met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel onder hogedruk inspuiten in de stof en het vervuilde water direct afzuigen met een vacuüm. Dit garandeert een grondige reiniging van uw matras en is ideaal voor mensen met allergieën. Wij spoelen net zo lang door tot er geen vuil meer uit het matras komt. Zichtbaar én onzichtbaar vuil wordt op deze manier verwijderd, wat deze methode onze absolute favoriet maakt. Ook ingetrokken vlekken van lichaamsvocht, zoals zweet, urine of zelfs bloed, verdwijnen zienderogen tijdens onze werkzaamheden. Uw matras oogt, ruikt en voelt na onze werkzaamheden weer zo fris als nieuw.

 

 

Wat is impregneren?

Door het aanbrengen van een vloeistof die diep in de vezels doordringt, wordt een beschermend laagje aangebracht op de vezels van uw matras. Met deze bescherming voorkomt u dat vuil zich kan hechten aan deze vezels. Het reinigen wordt na impregneren een stuk makkelijker. Het vuil blijft als het ware op de vezel liggen en kan dus makkelijk verwijderd worden. Impregneren kan ook worden toegepast op nieuwe en gebruikte matrassen.

ONZE DIENSTEN

Cleaning Lab is gespecialiseerd in diepte reinigen en impregneren van:

Wilt u iets reinigen?

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op.

Prijzen Contact